bloemen condoleance 't nije hemelriek


 Wanneer woorden te kort schieten… 

 'Nije Hemelriek is een belangrijke aanvulling in deze periode van rouw. 
De uitvaart een belangrijk moment om de laatste eer te bewijzen aan een geliefde. Restaurant 't  Nije Hemelriek biedt een groene, rustige en ruimtelijk omgeving om een afscheidsbijeenkomst of condoleance te houden. Volledig verzorgt kun je bij ons troost zoeken bij elkaar, bijpraten, herinneringen ophalen of rustig napraten. Een begrafenis en nadien de condoleance biedt ruimte voor zowel een traan als een lach en het is erg prettig als dit in een geschikte ambiance en omgeving gebeurt. Hiertoe hebben wij diverse mogelijkheden te bieden. 

omgeving afscheidsdienst 't nije hemelriek

 Afscheidsdienst 

Op onze zeer geschikte groene en ruimtelijke locatie kun je een afscheidsdienst houden. We bieden de ruimte om op eigen manier invulling te geven aan het afscheid van een dierbare. Onze locatie biedt de mogelijkheid voor een capaciteit van 100 gasten. Heb je liever de ceremonie met kist ook op onze locatie? Ook dit behoort tot de mogelijkheden alleen is niet altijd mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Gedurende de afscheidsdienst kun je tevens gebruik maken van onze beamer en geluidsapparatuur mocht je het afscheid persoonlijker willen maken. 


condoleance t nije hemelriek

Condoleance

Nog even napraten… Het is fijn om na de begrafenis de herinnering aan de persoon nog even levendig te houden. Onze locatie biedt de mogelijkheid om na de uitvaart nog na te praten onder het genot van een drankje met aperitief of traditionele koffietafel. 

Wil je liever iets wat je beter vindt passen bij de overledene? Ook speciale wensen geven wij uiteraard gehoor aan. De invulling van de condoleance is geheel aan jou. Verschillende hapjes en drankjes met een glaasje, luxe broodjes of een besloten diner?  Er zijn diverse mogelijkheden voor de culinaire invulling. Je kunt het zo eenvoudig of uitgebreid maken als je zelf wenst. 


 
Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden op onze uitvaart-locatie of voor meer informatie.