Lunchen & Dineren

Waar eten nog echt een moment genieten is...

Wil jij ook even weg uit de drukte van het dagelijks leven of heb jij een afspraak met een zakelijke relatie?  Kies voor een lunch bij restaurant ‘t Nije Hemelriek, dat is pas genieten met de hoofdletter G. Het gastvrije team staat voor je klaar met een volledig verzorgde lunch of arrangement. Kwaliteit, oprechte interesse, gezelligheid en goed gevulde maag, dat is de gastvrijheid die je van ons mag verwachten. 

Lunchen in de buurt of dineren? 

Diner van de kaart

Geniet van een heerlijke lunch of diner met producten van eigen bodem. ‘t Nije Hemelriek werkt nauw samen met lokale boeren. Hierdoor krijgt de boer een eerlijke prijs voor zijn gewassen en is de CO2 uitstoot laag. Door deze samenwerking kunnen wij de lekkerste, verse seizoengroenten aanbieden. Reserveer direct en proef de lekkerste gerechten.

Vegetarisch 

‘t Nije Hemelriek biedt veel vegetarische gerechten aan. Je kunt dus ook als vegetariër bij ons terecht voor een heerlijke lunch, buffet of diner. Wij maken gebruik van de lekkerste kruiden en gewassen. Hierdoor proef je nauwelijks verschil tussen de vlees gerechten en vegetarische gerechten. Probeer dus vandaag nog een heerlijke vegetarische maaltijd. 


 

Bij ‘t Nije Hemelriek kun je genieten van meer dan alleen het eten. Het is namelijk ook de sfeer, ambiance en omgeving die het plaatje compleet maken. Restaurant ‘t Nije Hemelriek overtreft dan ook al je verwachtingen. Met een unieke ligging, centraal gelegen aan de N34 grenzend aan het dorp Gasselte, is het een ideale gelegenheid om snel lokaal te lunchen, maar ook om ‘s avonds te genieten van een uitgebreid diner. Je kunt de locatie eenvoudig bereiken terwijl je wordt overweldigd door het groen van de oneindige bos partijen, de ruimte en ons terras aan het prachtige meer, ‘t Hemelriek. 

 

De hemel te rijk! Reserveer nu je lunch of diner en je gaat het beleven.