Lunchen & Dineren

Waar eten nog echt een moment genieten is...

Even weg uit de drukte van alledag of een afspraak met een zakelijke relatie? Lunchen in de buurt bij restaurant 't Nije Hemelriek is pas écht genieten met een hoofdletter G. Het gastvrije team laat je smaakpapillen dansen met een volledig verzorgde lunch of arrangement overdag. Kwaliteit, oprechte interesse, gezelligheid en een goed gevulde maag, dat is de gastvrijheid die je van ons mag verwachten.

Lunchen in de buurt of dineren? 

Diner van de kaart

Een uitgebreide lunch of diner van de kaart, we werken alleen met top producten van eigen bodem. Dit met een eerlijke prijs voor de boer én een lage CO2 footprint. Ons doel is zo veel mogelijk samen met lokale boeren te werken. Lokaal is het voor ons helemaal. Ook de seizoenen nemen we mee in onze planning van de gerechten. Ieder seizoen creëren we daar waar mogelijk, naar hartenlust gerechten van de groenten die op dat moment beschikbaar zijn. 

Vegetarisch 

Gewoon omdat het kan…
Vegetarische eten is erg lekker. Om dit meer 'gewoon' te maken stellen we heerlijke en vooral herkenbare vegetarische gerechten samen. Denk hierbij aan kruiden en ingrediënten die meer voor de hand liggen. Zoals ze dat zo mooi kunnen zeggen, “wat de boer lust” zodat ook de vegetarische gerechten meer in de smaak vallen. Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreide lunch, buffet of diner.  


 
Genieten is meer dan alleen eten, het is de sfeer, omgeving en ambiance die het plaatje compleet maakt. Restaurant 't Nije Hemelriek overtreft je verwachtingen, het is geen opscheppen, de locatie is een uit duizenden om snel te lunchen in de buurt. Onze locatie ligt namelijk centraal gelegen aan de N34 grenzend aan het dorp Gasselte. Je bereikt de locatie eenvoudig en wordt overweldigd door het groen van de oneindige bospartijen, de ruimte en ons terras aan het prachtig meer, ’t Hemelriek. 

De hemel te rijk! Reserveer nu je lunch of diner en je gaat het beleven.