Wij zoeken jou

Bedieningsmedewerkers, reageer NU!!

Wat is er nou leuker dan in een gezellig team werken en om mensen een topavond te bezorgen? Dat geeft pas echt voldoening, en je kunt er ook nog eens geld mee verdienen!

Wij zijn op dit moment op zoek naar dames en heren die ons gezellige team willen versterken. Ben jij een parttime bedieningsmedewerker, afwasser, kiosk medewerker of keukenhulp? Aarzel niet en solliciteer direct!

Lijkt het jou erg leuk om bij ons in de bediening te werken?
Op doordeweekse dagen draai je max 32 uren, de uren afwisselend van halve tot hele dagen. De uren zijn namelijk flexibel in te delen.  

Wil jij een goede extra boterham verdienen en zie jij het wel zitten op deze bijzondere locatie? Stuur je cv of kom gezellig kennismaken op locatie. 

afbeelding personeel restaurant 't nije hemelriek

Horeca tijgers gezocht! 

Voor het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar echte horeca tijgers die ons team komen versterken. 
't Nije Hemelriek is een jong dynamisch team en die willen we graag uitbreiden met:

-BEDIENINGSMEDEWERKERS
-BARMEDEWERKERS
-AFWASSERS
- ZELFSTANDIG WERKEND KOK
-KEUKEN HULP
-KIOSK MEDEWERKERS

Heb jij interesse? 

Heb jij een echte horeca drive met een hart voor het vak? Ben je gastvrij en flexibel en wil je graag wat bij verdienen op de dagen dat je vrij bent. Dan zijn bovenstaande functies op jouw lijf geschreven. Je hebt afwisseling en volop  uitdaging... Heb je een leuke vlotte babbel en een portie gezellige humor? Kom dan snel kennismaken, live bij ons op locatie of via de mail.