Wij zoeken jou

Wat is er nou leuker dan… Met een hartelijk team te werken en mensen een topavond bezorgen? Dat geeft pas voldoening, hoe leuk is het dat je daar dan ook nog eens je geld mee kan verdienen.

We zijn momenteel op zoek naar dames en heren met iets meer levenservaring die affiniteit hebben met het horeca vak. Op doordeweekse dagen draai je max 32 uren, de uren afwisselend van halve tot hele dagen. De uren zijn namelijk flexibel in te delen. Weekenden heb je de mogelijkheid om vrij te zijn. 

Ervaring in de horeca is mooi meegenomen maar zeker geen must. Wil jij een goede extra boterham verdienen en zie jij het wel zitten op de bijzondere locatie? Stuur je cv of kom gezellig kennismaken op locatie. 

Horeca tijgers gezocht! 

Voor het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar echte horeca tijgers die ons team komen versterken. 
't Nije Hemelriek is een jong dynamisch team en die willen we graag uitbreiden met:

-BEDIENINGSMEDEWERKERS
-BARMEDEWERKERS
-AFWASSERS
- ZELFSTANDIG WERKEND KOK
-KEUKEN HULP
-KIOSK MEDEWERKERS

Heb jij interesse? 

Heb jij een echte horeca drive met een hart voor het vak? Ben je gastvrij en flexibel en wil je graag wat bij verdienden op de dagen dat je vrij bent. Dan zijn bovenstaande functies op jouw lijf geschreven. Je hebt afwisseling en een volop  uitdaging... Heb je een leuke vlotte babbel en een portie gezellige humor? Kom dan snel kennismaken, live bij ons op locatie of via de mail.