Trouwen bij 't Nije Hemelriek 

trouwen in drenthe

Ceremonie 

Wat maakt de mooiste dag van uw leven extra speciaal? Precies, een mooi locatie in een prachtige omgeving. Van de huwelijksceremonie tot een swingend feest: wij verzorgen graag deze speciale dag voor u.

We zijn er dan ook trots op dat ’t Hemelriek sinds september 2001 de mogelijkheid kan bieden om op onze locatie het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken door een ambtenaar van de gemeente Aa en Hunze. Vele bruidsparen hebben elkaar het jawoord al gegeven op deze unieke locatie.

drenthe

Diner 

Een chique diner of een culinair buffet, het is allemaal mogelijk. Aan de hand van onze menusuggesties of uw eigen ideeën kan het menu samengesteld worden. Onze kok verzorgt samen met de medewerkers van ’t Hemelriek het diner tot in de puntjes.hemelriek

Feest avond 

Wilt u een swingend, stijlvol, klassiek of modern bruiloftsfeest met familie en vrienden? Bij ons heeft u een grote keuze aan mogelijkheden en we willen er alles aan doen om uw wens in vervulling te laten gaan. Zo kennen wij een keur aan muzikanten en andere artiesten, kunnen we meedenken over een speciaal thema en bieden wij allerlei arrangementen. Wij verzorgen voor u een bruiloft om nooit te vergeten.

trouwen drenthe
trouwen drenthe
trouwen
trouwen drenthe
trouwen drenthe
trouwen drenthe
trouwen drenthe
trouwen drenthe