bruiloft 't nije hemelriek bruid en bruidegom

Hemelse bruiloft

Een dag om nooit meer te vergeten!

Wat maakt de mooiste dag van je leven extra speciaal? Precies, een mooie locatie in een prachtige omgeving. Van de huwelijksceremonie tot een swingend feest: wij maken dit speciale moment een moment om nooit meer te vergeten!

Trouwen bij  Hemel te Rijk 

trouwen rodeloper ingang 't nije hemelriek

Ceremonie 

We zijn er dan ook trots op dat ’t Nije Hemelriek sinds september 2001 de mogelijkheid kan bieden om op onze locatie het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken door een ambtenaar van de gemeente Aa en Hunze. Vele bruidsparen hebben elkaar het jawoord al gegeven op onze unieke locatie.

diner trouwen 't nije hemelriek

Diner 

Een chique diner of een culinair buffet, het is allemaal mogelijk. Aan de hand van onze menusuggesties of je eigen ideeën kan het menu samengesteld worden. Onze kok verzorgt samen met de medewerkers van ’t Nije Hemelriek het diner tot in de puntjes.trouwfeest 't nije hemelriek

Feest avond 

Wilt u een swingend, stijlvol, klassiek of modern bruiloftsfeest? Bij ons heb je tal van mogelijkheden om je grote wens in vervulling te laten gaan. Te kust en keur aan muzikanten en andere artiesten of een speciaal thema, we bieden of maken een arrangement dat past bij jouw wensen. 

bruid 't nije hemelriek
trouwceremonie 't nije hemelriek
bruid en bruidegom 't nije hemelriek
trouwceremonie hemelriek
bruid en bruidegom hemelriek
trouw altaar 't nije hemelriek
trouw taart hemelriek
trouw drankjes hemelriek

Unieke Feestlocatie

De ruime unieke feest locatie gelegen in een prachtige groene omgeving leent zich uitstekend voor de grote dag van je leven! We bieden ruimte voor 100 a 150 personen en kunnen een compleet arrangement incl. activiteit, muziek, feest, lunch, buffet of diner voor je regelen. Vraag naar de mogelijkheden>>

De hemel te rijk! Reserveer nu je bruiloft en beleef een dag om nooit meer te vergeten.