Hemels Vergaderen

 

  • Centraal gelegen in Drenthe aan de N34
  • Een sfeervolle inrichting in bosrijke omgeving 
  • Aan het water
  • Gunstige prijsstelling
  • Arrangementen op maat
  • Alle dagen geopendVergaderen bij Restaurant Nije Hemelriek

Vergaderingen buiten de deuren van het bedrijf? Handig en tegelijk blijft de informatie beter hangen bij de collega’s. Logisch, want niemand wordt gestoord en je hoeft je immers nergens druk om te maken. Deze luxe vind je dan ook in de vergaderruimte van restaurant 't Nije Hemelriek! Op onze locatie kun je tijdens en buiten normale werktijden vergaderen met jouw collega's.   
 

Locatie 

In het mooiste stukje van Drenthe, midden in de bosrijke omgeving van Gasselte, kun je onze vergaderruimte huren. In de pauze een wandeling maken om het meer of in de bossen van Staatbosbeheer. Voor, tijdens, tussendoor of na het vergaderen ervaar je de rust, ruimte en gezelligheid. Zo laat jij een goede eerste indruk achter bij je collega’s of zakelijke relaties. 

Faciliteiten vergaderruimte

Alle ruimtes zijn voorzien van  WiFi, beamer (met scherm), een flipover met stiften en schrijfwaren. Het standaard vergaderarrangement is inclusief onbeperkt koffie, thee, mintjes, koekjes en/of cake. Al onze vergaderarrangementen zijn uit te breiden met een tussentijdse activiteit, goed gevuld lunchbuffet, gezellige borrel of diner. 


Vergaderarrangement

Voor de vergaderingen en bijeenkomsten bieden wij verschillende standaard-arrangementen en eventueel een op maat gemaakt concept. We hebben twee verschillende binnenruimtes, een kleine voor 20 gasten en de andere voor 50 gasten. Indien gewenst, is het mogelijk ons ruime, overdekte en verwarmde terras erbij te betrekken. 

Wat is er allemaal mogelijk?

 Arrangement basic

( 2 uur) onbeperkt koffie, thee, ijswater, cake en mintjes, gebruik van flip-over, beamer en projectiescherm. Arrangement extra

 ( 4 uur) onbeperkt koffie, thee, ijswater, cake en mintjes,
 gebruik van flip-over, beamer en projectiescherm.

Arrangement dag

(6 uur) onbeperkt koffie, thee, ijswater, cake en mintjes,
 lunch, gebruik van flip-over, beamer en projectiescherm.

Arrangement luxe

 (8 uur)onbeperkt koffie, thee, ijswater, cake en mintjes,
lunch, gebruik van flip-over, beamer en projectiescherm. Afsluitend buffet op maat.  

De hemel te rijk!

 "Huur nu je vergaderruimte en beleef restaurant 't Nije Hemelriek"